FilosofiIf a man aspires towards a righteous life, his first act of abstinence is from injury to animals.

- Albert Einstein

Træning er viden,

praktiske færdigheder og

tålmodig gentagelse i hverdagen

På kurserne anvender vi positiv forstærkning og klikkertræning, som blot betyder, at vi markerer med klikkeren og tilbyder derefter hunden noget godt (fx en lækker godbid), når den gør noget, vi ønsker den skal gentage. Det er op til os at gøre det let for hunden at gøre det rigtige, derfor kontrollerer vi miljøet omkring hunden og guider gerne med en godbid eller hånd/kropsbevægelse for at hjælpe den. Kombineret med klikkerens præcision er det både let og hurtigt for hunden at lære nyt og blive sikker i adfærden.


Der er ingen brug af rykken, trykken, tvang, skæld ud eller andet ubehag overfor hundene, for fuldstændig som for os mennesker, giver det usikre individer, som har sværere ved at lære og trives i hverdagen - og hvem har egentlig lyst til at gøre det?


Hunde kan noget ganske særligt - som vi ofte skal øve os i - nemlig, at være helt tilstede i øjeblikket. Netop derfor skal vi som hundeejere være bevidste om, at alle øjeblikke har læringspotentiale (både godt og skidt) og ikke kun, når vi kalder det "træning".


Fokus er på de daglige rutiner og en velfungerende hund, som både kan slappe af hjemme og når I er ude i verden.


Skal vi træne?


Som venner vi dele

Skal vi træne?

Som venner vi dele

Venter høfligt med bortvendte hoveder på snusestedet


Første hilsen

Naturen dufter særligt spændende

Ung vizla venter tålmodigt på, at hvalpen får kigget færdig

By James and Rita

We love this vacation more than anything. We sure will come back